espa-banner
espa-banner
espa-banner

HAYWARD


Η Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ, που ασχολείται με το εμπόριο και την εξαγωγή φρούτων, παράγει και εμπορεύεται την ποικιλία των ακτινιδίων Hayward

Τα Ακτινίδιά HaywardΗ εταιρεία παράγει και εμπορεύεται την ποικιλία των ακτινιδίων Hayward. Η παραγωγή λαμβάνει χώρα μεταξύ Οκτωβρίου και Μαΐου κάθε χρόνο. Η δυνατότητα χωρητικότητας αποθήκευσης μπορεί να φθάσει τους 3.000 τόνους για κάθε περίοδο παραγωγής. Επισημαίνεται ότι οι εμπορικές δυνατότητες είναι απεριόριστες.
Ημερολογιο

Η συσκευασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα ακτινίδια συσκευάζονται με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προστατευθεί το προϊόν κατάλληλα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται εντός της συσκευασίας είναι καθαρά και ανάλογης ποιότητας, με σκοπό να αποφευχθεί η πρόκληση εξωτερικής ή εσωτερικής βλάβης στο προϊόν. Η χρησιμοποίηση ειδικών χάρτινων υλικών ή σφραγίδων τα οποία φέρουν εμπορικές προδιαγραφές γίνεται με την προϋπόθεση ότι η εκτύπωση ή η ετικέτα δεν περιέχει τοξική μελάνη ή κόλλα. Τα αυτοκόλλητα επικολλώνται στο προϊόν με τρόπο, ώστε όταν αφαιρεθούν, δεν αφήνουν ορατά ίχνη κόλλας, ούτε προκαλούν ελαττώματα στην επιφάνεια. Η συσκευασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και πληροί όλες τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τα στάνταρτς ISO – HASCCP, GLOBAL GAP, FSSC 22000, GS1 Standards.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η εταιρεία Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στο Εμπόριο και στην Εξαγωγή Φρούτων.
Εδρεύει στην Άρτα και έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερα μεγάλο δίκτυο διεθνών εξαγωγών
σε Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Shopping Cart
0
Font Resize
Contrast