espa-banner
espa-banner
espa-banner

SORELI


Η Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ, που ασχολείται με το εμπόριο και την εξαγωγή φρούτων, παράγει και εμπορεύεται την ποικιλία των ακτινιδίων Soreli.

Τα Ακτινίδιά SoreliΌμιλος Κολιού Α.Β.Ε.Ε
Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των δικαιωμάτων φύτευσης και διακίνησης της Soreli στην Ελλάδα Τα δικαιώματα για την αποκλειστική διακίνηση αλλά και φύτευση της ποικιλίας ακτινιδίου Soreli στη χώρα μας έχει αποκτήσει ο όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ, με έδρα την Άρτα. H ποικιλία Soreli έχει ως κύρια χαρακτηριστικά της την έντονου χρώματος κίτρινη σάρκα, το λαμπερό χάλκινο χρώμα της επιδερμίδας και την πιο γλυκιά γεύση του φρούτου, την πρωιμότητα κατά τρεις εβδομάδες περίπου συγκρινόμενη με την ποικιλία Hayward . Οι προοπτικές διεύρυνσης της καλλιέργειάς της στην Ελλάδα είναι μεγάλες, καθώς η ποικιλία Soreli και γενικά οι κιτρινόσαρκες ποικιλίες παρουσιάζουν αυξανόμενη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά και ιδιαιτέρως στις ΑσιατικέςΓενικά χαρακτηριστικάΠερίοδος ανθήσεως. H ανθοφορία γίνεται γύρω στα μέσα Μαΐου και παράγονται καρποί σχήματος οβάλ, με φλούδα γυαλιστερή καφέ και σάρκα χρώματος έντονου κίτρινου και με βάρος στα 100 γραμμάρια (κατά μέσο όρο).

Συγκομιδή. Η συγκομιδή γίνεται όταν η περιεκτικότητα σε σάκχαρα είναι μεταξύ 8-11 Brix, γεγονός που επιτυγχάνεται στο πρώτο μισό του Οκτωβρίου. Ο καρπός μπορεί να συλλεχθεί μέσα σε μια περίοδο 20-30 ημερών και διαθέτει εξαιρετική αναλογία σακχάρων με οξύτητα. H συντηρησιμότητα των φρούτων σε κανονικές συνθήκες διαρκεί από 3 έως 6 μήνες, ανάλογα με τις συνθήκες και μεθόδους συντήρησης.Ημερολογιο

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η εταιρεία Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στο Εμπόριο και στην Εξαγωγή Φρούτων.
Εδρεύει στην Άρτα και έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερα μεγάλο δίκτυο διεθνών εξαγωγών
σε Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
0
Font Resize
Contrast