espa-banner
espa-banner
espa-banner

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Στην εταιρεία Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ υιοθετούμε πρακτικές για την καλλιέργεια της γης με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος

Αν, λοιπόν, δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, μπορούμε να προστατέψουμε το περιβάλλον μας. Στην εταιρεία Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ εργαζόμαστε, καθημερινά, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Γνωρίζουμε, καλά, ότι οι πρακτικές που υιοθετούμε κατά την καλλιέργεια της γης επηρεάζουν και διαμορφώνουν το κλίμα και το περιβάλλον. Φροντίζουμε, λοιπόν, να συμμορφωνόμαστε με αυτό, επιλέγοντας ανάλογες μορφές καλλιέργειας και συμπεριφοράς στον αγρό. Επί παραδείγματι, φροντίζουμε να επιλέγουμε, στο μέγιστο βαθμό, καλλιέργειες που δεν απαιτούν συνθετικά λιπάσματα και αντέχουν σε ασθένειες και φυσικούς εχθρούς. Έτσι, μειώνουμε όσο είναι δυνατό τις επεμβάσεις σε αυτές. Παράλληλα, προσπαθούμε να διαχειριζόμαστε τους φυσικούς πόρους με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Στην Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ, γνωρίζουμε πως η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί κοινωνική μας ευθύνη.

Το φαινόμενο του Θερμοκηπίου απασχολεί τους επιστήμονες, ολοένα και περισσότερο, καθώς συνδέεται άμεσα με το πολύ σημαντικό θέμα της υπερθέρμανσης της Γης. Το περιβάλλον φαίνεται πως περνά μία από τις δυσκολότερες φάσεις του στην ιστορία. Η αύξηση της μέσης θερμοκρασίας της επιφάνειας της Γης έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά και των φυσικών καταστροφών, που, δυστυχώς, κάνουν αισθητή την παρουσία τους ολοένα και συχνότερα. Το θετικό είναι πως οι επιστημονικές απόψεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως αναστρέψιμη. Κι αυτό, γιατί είναι πεπεισμένοι πως το φαινόμενο του θερμοκηπίου συνδέεται με ανθρωπογενείς δραστηριότητες.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η εταιρεία Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στο Εμπόριο και στην Εξαγωγή Φρούτων.
Εδρεύει στην Άρτα και έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερα μεγάλο δίκτυο διεθνών εξαγωγών
σε Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Shopping Cart
0
Font Resize
Contrast