espa-banner
espa-banner
espa-banner

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η εταιρεία εδρεύει στην Άρτα, μία από τις πιο γόνιμες περιοχές της Ηπείρου, και σε μία ιδιόκτητη έκταση 15 στρεμμάτων καλλιεργεί ακτινίδια, πορτοκάλια και μανταρίνια.

Λίγα λόγια

Η εταιρεία Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1956, ως ατομική επιχείρηση, από τον Ιωάννη Κολιό
Αρχικά, η εταιρεία παρήγαγε και προμηθευόταν φρούτα, κυρίως εσπεριδοειδή, τα οποία πουλούσε χονδρικά στην Ελληνική αγορά. Από το 1979, η πρακτική αυτή σταδιακά μετατράπηκε σε εξαγωγές χονδρικής, σε πάνω από 10 χώρες. Το 1984 οι υιοί του ιδρυτή άρχισαν να εμπλέκονται ενεργά στις καθημερινές δραστηριότητες της εταιρείας. Με συσσωρευμένη γνώση και στοχευμένες ενέργειες, κατάφεραν να οδηγήσουν την εταιρεία Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ και την εξαγωγή ακτινιδίων και εσπεριδοειδών σε όλο τον κόσμο.


Η εταιρεία σήμεραΣήμερα, ο Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, μέσα από συνεχείς επενδύσεις. Οι συνθήκες και οι απαιτήσεις της αγοράς οδήγησαν την εταιρεία σε περαιτέρω εξειδικεύσεις στη διανομή των ακτινιδίων. Οι επενδύσεις που έκανε η εταιρεία έγιναν για την καλύτερη συσκευασία των ακτινιδίων, με έμφαση στην υγεία και τους κανόνες υγιεινής, όπως επίσης και για μεγαλύτερους ρυθμούς στην παραγωγική γραμμή της εταιρείας. Παράλληλα, ο Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ αποκτάει και καλλιεργεί περισσότερα από 12 εκτάρια με ακτινίδια, κάτι που αυξάνει τη δυνητική ανάπτυξη της εταιρείας. Η εταιρεία εδρεύει στην Άρτα, στην εύφορη περιοχή της Ηπείρου, στην Ελλάδα, όπου παράγονται ακτινίδια και εσπεριδοειδή εξαιρετικής ποιότητας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η εταιρεία Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στο Εμπόριο και στην Εξαγωγή Φρούτων.
Εδρεύει στην Άρτα και έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερα μεγάλο δίκτυο διεθνών εξαγωγών
σε Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Shopping Cart
0
Font Resize
Contrast